Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

E-motive dag 2014: Eigenwijze kracht van jongeren

Colour Kitchen, Utrecht Zuilen, Utrecht
172 Welzijnswerk, Jeugdzorg

Details evenement

23 januari 2014
10:00 uur
Colour Kitchen, Utrecht Zuilen, Utrecht
Movisie
030 7892216
geen

Onder het motto “Samenwerken met de eigenwijze kracht van jongeren in communities” organiseert Movisie in samenwerking met Oxfam Novib, NCDO en het Nji - de landelijke E-motive dag. Bent u benieuwd hoe jonge ‘change-makers’ uit Nederland, Afrika, Latijns-Amerika en Azië (innovatieve) methoden gebruiken om veranderingen door te voeren in hun eigen omgeving? Maak kennis met inspirerende voorbeelden als 'Yén a Marre' uit Senegal, 'Small World' uit Cambodja en 'We Can Young', een internationale methodiek toegepast in diverse steden in Nederland. Tijdens de E-motive Dag ‘New Directions’ creëren we ruimte om met professionals, jongeren, sociaal ondernemers en beleidsmakers uitdagingen te verkennen en samen stappen te zetten voor de toekomst.
Kortom, een interessante dag rondom initiatieven van jongeren in samenwerking met professionals & beleidsmakers in internationale context.

Ga naar www.emotive-newdirections.nl voor inschrijving en meer informatie.