Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Zorg Welzijn Jaarcongres

Reehorst, Ede
482 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

10 september 2013
09:00 uur
Reehorst, Ede
Zorg Welzijn en Reed Business Events
0786253892
125,- p.p. (excl. btw)

Hét Zorg Welzijn Jaarcongres
Tijdens hét Zorg Welzijn Jaarcongres krijgt u in één dag alle praktische tips die u nodig heeft om met de spanningsvelden van het sociale domein om te gaan en aan uw competenties te werken. Waarom mag u dit congres niet missen?

  • Deze dag wordt hét jaarcongres voor het gehele sociale domein 
  • U legt nieuwe contacten, deelt ervaringen en zet de eerste stap naar een betere gezamenlijke toekomst binnen het sociale domein. 
  • U hoort hoe u het beste om kunt gaan met hoge werkdruk en de bezuinigingen, een beroep kunt doen op het netwerk,  vrijwilligers en mantelzorgers zonder deze te overvragen
  • Nog meer dan op andere bijeenkomsten laten we professionals en cliënten zelf aan het woord op hét platform voor het hele sociale domein. 

Vier verschillende themapaden
Uniek aan deze dag is dat u verschillende themapaden kunt bewandelen om zo in contact te komen met andere professionals en oplossingen voor verschillende dilemma's kunt opdoen. Bewandel het themapad naar keuze of volg een sessie van elk themapad om mogelijke oplossing aangereikt te krijgen hoe u met al deze oplossingen om kunt gaan.

De vier themapaden:

  1. Beroep doen op informele zorg
  2. Zelfredzaamheid aanboren
  3. Samenwerking versterken
  4. Sociale domein in transitie 

Sociale professionals werken enorm hard om mensen te ondersteunen om hun eigen kracht aan te spreken. Dat wordt door bezuinigingen en een hogere werkdruk steeds lastiger. Wat het nog moeilijker maakt is dat het beleid van organisaties nog regelmatig in strijd is met de belangen van burgers en cliënten. Worstelt u ook met deze dilemma’s? 

Grijp dan ook deze kans om antwoorden te krijgen op vragen waar u al jaren mee worstelt en schrijf u nu in voor hét Zorg Welzijn Jaarcongres.