Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Symposium voor de Zorg

ReeHorst, Ede
356 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

30 september 2013
13:30 uur
ReeHorst, Ede
Mavim BV
071-3642000
gratis

Veranderingen zijn in de zorg aan de orde van de dag. Niet alleen het werk zelf, maar ook de manier van leidinggeven en opleiden verandert. Hoe houd je vat op deze veranderingen? Hoe krijg je inzicht in de impact van veranderingen binnen de organisatie? En hoe houd je de risico’s, die veranderingen met zich mee brengen, onder controle?

Deze vragen én de antwoorden daarop komen uitgebreid aan bod tijdens het Symposium voor de Zorg: veranderen hoeft geen zorg te zijn. Tijdens deze middag komen gerenommeerde sprekers als Cor Calis, directeur bij het Havenziekenhuis en praktijkcases van zorginstellingen als Novadic Kentron over onderwerpen als zorgpaden, SharePoint en veiligheidsmanagement aan bod. Deelname is kosteloos!

Voor meer informatie en aanmelden zie www.mavim.nl/symposium-voor-de-zorg