Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kleinschalig zorgen voor ouderen

ReeHorst, Ede
256 Ouderenzorg

Details evenement

26 september 2013
09:00 uur
ReeHorst, Ede
Reed Business Events
0205159220
129

Voor bewoners is de kleinschalige woonvorm hun thuis. Iedereen wil zich thuis op zijn/haar gemak voelen. Aansluiten bij de behoeften en wensen van bewoners zodat iedere bewoner echt gelukkig kan zijn, dat is waar het om gaat. De beleving van bewoners centraal stellen en samen met de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en collega's dat doen waar mensen warm van worden, het kan echt. Ook voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking. Lastig soms, vanwege bezuinigingen en werkdruk.

Waarom u dit congres niet mag missen:

  • Laat u inspireren door de compleet nieuwe visie op ouderenzorg van Hans Marcel Becker.
  • Plaats net als bij de Herbergier het levensritme en persoonlijke interesses van de bewoner voorop, Annemieke Bambach vertelt u meer over de autonomie van de bewoners, respectvolle zorg en inclusie.
  • Maak kennis met een nieuwe methodiek die werkt als een navigatiesysteem wat perfect afgesteld is op de wensen van de oudere. Levien Timmers vertelt u meer over ervaringsordening bij de ouderenzorg.
  • Ga direct aan de slag met de best mogelijke mensgerichte zorg van Planetree.
  • Beweeg mee met de beleving en mee met de veranderingen, Lia Hoogendoorn kruipt in de huid van en laat u in de spiegel kijken.

Er zijn verschillende sessies voor managers en verzorgende. Kom dus samen naar dit congres.