Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Diagnostiek van Koemelkallergie

De Nieuwe Buiten Societeit, Zwolle
173 Jeugdzorg

Details evenement

30 mei 2013
16:30 uur
De Nieuwe Buiten Societeit, Zwolle
SCEM
scem@scem.nl
0345-576642
50

Na jarenlange voorbereiding is de Jeugdgezondheidszorg richtlijn Voedselovergevoeligheid, waar de richtlijn 'Diagnostiek van Koemelkallergie bij kinderen in Nederland' van de NVK onderdeel van is, bijna rond. Deze laatstgenoemde richtlijn is geautoriseerd door de NVK en in behandeling bij de RAC. Om jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, diëtisten, kinderartsen en huisartsen goed te kunnen voorbereiden op deze verandering wordt een aantal regionale bijeenkomsten georganiseerd, waarbij alle hulpverleners die bij de diagnostiek van koemelkallergie betrokken zijn, worden uitgenodigd. Zie de agenda op www.scem.nl voor meer informatie over data en mogelijkheid om in te schrijven.