Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

VrijwilligersAcademie

t/m 12-04-2013 - 's-Hertogenbosch, Avans
222 Welzijnswerk

Details evenement

08 - 12 april 2013
09:00 uur
's-Hertogenbosch, Avans
Galant vrijwilligersnetwerk
academie073@gmail.com
06-21220511
3,00 per workshop

DEN BOSCH - Unieke scholingsweek voor 1500 vrijwilligers in zorg-, welzijn- en buurtwerk!

Duizenden Bosschenaren doen vrijwilligerswerk. Persoonlijke groei en ervaring opdoen is misschien niet de hoofdreden waarom men vrijwilligerswerk is gaan doen. Maar het is wel een mooie beloning voor jouw inzet voor anderen.

Daarom hebben een aantal organisaties uit 's-Hertogenbosch het initiatief genomen voor een scholingsweek voor vrijwilligers uit Zorg, Welzijn & Buurtwerk.

De VrijwilligersAcademie vindt plaats van 8 t/m 12 april in Avans, locatie Hervenplein. Tijdens deze week worden 60 workshops en presentaties gegeven die informatief zijn, kennis opleveren, maar ook ontspannend zijn. Er is plaats voor maar liefst 1500 vrijwilligers. Voor meer informatie, het programmaboekje en aanmelding kunt u terecht op www.academie073.nl Let op: 22 maart is de sluitingsdatum van inschrijving.

De VrijwilligersAcademie is een uniek project in Nederland, omdat 7 organisaties en 50 vrijwilligers/studenten samen optrekken om het vrijwilligerswerk te versterken. Door maatwerk, als gevolg van de behoeftepeiling onder 2000 vrijwilligers, te leveren, krijgen 1500 vrijwilligers de kans te leren, te ontmoeten, te innoveren waardoor de vrijwilligers uit zorg, welzijn en buurtwerk klaar zijn voor de toekomst die bestaat uit eigen kracht en Welzijn nieuwe stijl!