Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Uitval van pleegouders, een investering waard

Poortgebouw, Leiden
200 Jeugdzorg

Details evenement

18 april 2013
13:00 uur
Poortgebouw, Leiden
Univ leiden/Pleegwijzer/NVP
info@deNVP.nl
030-2931500
75

Op donderdag 18 april 2013 organiseert de afdeling Orthopedagogiek van de Universiteit Leiden in samenwerking met Stichting Pleegwijzer en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (NVP) een symposium over de toekomst van pleegzorg. De centrale vraag van deze middag is: Waarom stoppen veel pleegouders, vaak al na een eerste plaatsing, met pleegzorg? Naar dit zorgwekkende fenomeen is onlangs door de Universiteit van Leiden onderzoek gedaan en tijdens het symposium zullen de onderzoeksresultaten worden gepresenteerd.

Van harte nodigen wij beleidsmakers en veldwerkers van uw organisatie uit voor deze presentatie, om vervolgens gezamenlijk over visie en oplossingen te spreken. In bijgevoegde folder treft u het programma van deze middag en de link ter inschrijving voor dit symposium.

We hopen u op 18 april in Leiden te treffen voor een inspirerende en constructieve meeting over de toekomst van pleegzorg!