Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Internationale Studie- en Werkconferentie "Leren (en) internationaliseren in Sociaal Werk"

NHL Hogeschool, Leeuwarden
160 Welzijnswerk

Details evenement

21 maart 2013
09:00 uur
NHL Hogeschool, Leeuwarden
Welzijnsopleidingen NHL Hogeschool
w.blok@nhl.nl
Deelname is gratis. Wel vantevoren inschrijven.

De conferentie is bedoeld voor docenten en sociaal werkers in Nederland en België die bij het opleiden en bijscholen voor sociaal werk betrokken zijn. Vooraanstaande collega's uit Nederland, België, Duitsland, Ierland en Zweden verzorgen lezingen en geven workshops. De conferentie is een vervolg op een eerdere conferentie in 2012 over nut en noodzaak van internationaliseren in de sociaal werkopleiding. Stond verleden keer vooral het waarom van internationaliseren centraal, nu ligt de nadruk op het hoe en wat. Vanuit Ierland wordt aan de conferentie deelgenomen via een live videoverbinding. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor de lunch, koffie en thee en een borrel na afloop wordt gezorgd.

De uitnodiging is te vinden op Internet http://www.intern.nhl.nl/mail/20130201-internationalisering 
De uitnodiging bevat een link naar de website waar me zich kan aanmelden en informatie over het programma aantreft.