Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Actualiteiten Schuldhulpverlening

Meeting Plaza , Maarssen
212 Welzijnswerk, Jeugdzorg, GGZ, WMO

Details evenement

21 maart 2013
09:30 uur
Meeting Plaza , Maarssen
Reed Business events
+31 (0)78 - 625 38 49
v.a. 399 euro

Op 21 maart 2013 zal voor de 20ste keer het congres Actualiteiten Schuldhulpverlening worden gehouden. Tijdens het bestaan van dit congres is er veel veranderd in schuldhulpverleningsland maar ook in de financiële omgeving. In de recessie zien we niet alleen dat het aantal personen in problematische schulden toeneemt maar ook dat de situaties complexer worden. Nieuwe groepen dienen zich aan zoals mensen met inkomen uit arbeid en/of een eigen woning en ZZP-ers.

Tegelijk is er minder geld voor schuldhulp en moeten mensen en middelen zo effectief en efficiënt mogelijk worden ingezet. Op 21 maart 2013 zal op feestelijke wijze het twintigste actualiteitencongres worden gehouden met bekende sprekers zoals Erica Schruer en Nadja Jungmann, kopstukken van NVVK, het Bureau Wsnp en de KBvG maar ook met nieuwe partijen uit de crediteurenwereld en de wetenschap.

Schrijf u in voor workshops met als thema’s:

  •     Wonen & schulden: visie vanuit de NVVK
  •     Huis en haard onder druk
  •     Social visie op huurachterstand
  •     Visie op hypotheek achterstand en bijzonder beheer
  •     Groepsgerichte aanpak
  •     Eerste ervaringen met screeningsinstrument schuldhulpverlening


Discussieer mee over de toekomst van schuldhulpverlening!
Onder deskundige begeleiding van de dagvoorzitter gaat u in gesprek met topsprekers als Nadja Jungmann en Erica Schruer.