Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Dag van de Zorgfinanciën

Meeting District, Nieuwegein
193 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

07 februari 2013
09:30 uur
Meeting District, Nieuwegein
Reed Business Events & Zorgvisie
v.a. € 499,- p.p. (excl. btw)

Marktwerking in de zorg, innovatie, preventie. Over de beste manier om de kosten in de gezondheidszorg te drukken is nog veel discussie. Maar één ding is zeker: de financiering van de Nederlandse gezondheidszorg moet op de schop!

Hoe kan bekostiging van de zorg geholpen worden door stimulering van ehealth toepassingen? Met welke risico’s moet er rekening gehouden worden bij het marktdenken in de zorg? Hoe zal zich de regisseursrol van de zorgverzekeraar ontwikkelen?

Onder dagvoorzitterschap van Rien Meijerink (voorzitter Raad voor de volksgezondheid) geven prominenten, zoals Ab Klink (voormalig minister van VWS, professor Vrije Universiteit Amsterdam & partner, Booz&Co) hun visie op de toekomst van de zorgfinanciering en antwoord op al uw vragen.