Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Congres Actualiteiten Schuldhulpverlening

Carlton President, Maarssen
195 Welzijnswerk

Details evenement

11 november 2013
09:00 uur
Carlton President, Maarssen
Reed Business Events & Zorg + Welzijn
v.a. € 299,- p.p. (excl. btw)

Dat schuldenproblematiek bijna dagelijks aan actualiteit wint, weet iedereen die de media een beetje volgt. Steeds meer  huishoudens hebben moeite om rond te komen door stijgende lasten, inkomens dalen door stijgende werkloosheid, woningen zijn onverkoopbaar en woonlasten worden soms ondragelijk door bijvoorbeeld echtscheiding of arbeidsongeschiktheid.

Op 28 november 2013 organiseren wij alweer de 21ste editie van hetcongres Actualiteiten Schuldhulpverlening. Bijwonen van dit congres is een must voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met schuldenproblematiek. Na deelname aan dit congres ben u beter gewapend om de huidige praktijk hanteerbaar te maken en waar mogelijk problemen op te lossen.

Nieuw deze editie
Nieuw tijdens deze editie is de introductie van verschillende “tracks”  in de sessierondes. Wij ontvangen de laatste steeds vaker vragen uit de hoek van niet-gespecialiseerde schuldhulpverleners die in de praktijk wel met schuldenproblematiek te maken krijgen. Om ook de niet gespecialiseerde schuldhulpverleners  de gelegenheid te geven zich te oriënteren op de algemene aspecten van schuldhulpverlening hebben we ervoor gekozen speciale tracks aan te brengen.

Dit congres biedt u:

  • In één dag een overzicht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van schuldhulpverlening
  • Een scala aan sessies voor schuldhulpverleners en niet-gespecialiseerde schuldhulpverleners
  • Een inhoudelijke bijdrage van topsprekers Erica Schruer en Nadja Jungmann

Heeft u in uw dagelijks werk te maken met schuldenproblematiek? Dan mag u dit congres niet missen.  Schrijf u vandaag nog in en garandeer uzelf van een plek.