Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

TEDxDelft: Do try this at home

TU, Delft
146 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

04 oktober 2013
09:30 uur
TU, Delft
MOVISIE
c.kuiper@movisie.nl
0307892103
50

TED is het indrukwekkende sprekerspodium dat ideeën verspreidt rondom Technologie, Entertainment en Design (TED). De onafhankelijk georganiseerde TEDx conferenties vinden overal ter wereld plaats om andere te inspireren en goede ideeën te verspreiden. Dit jaar is MOVISIE partner van TEDxDelft. Het thema luidt 'Do Try This at Home’.

TEDxDelft
Tijdens de TEDx Delft conferentie op 4 oktober 2013 geven 16 sprekers een korte presentatie over een vernieuwend inzicht of idee, met als doel de attitude van mens én samenleving te veranderen. Rondom de presentaties is er een zijprogramma om opgedane inspiratie te verwerken, mensen te ontmoeten en nieuwe verbindingen te leggen.

Leren van andere sectoren
Mensen moeten het weer zelf gaan doen. Van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij en van globaal naar lokaal. Zoals Jan Rotmans in het boek ‘In het oog van de orkaan’ stelt, spelen de transitieprocessen in alle sectoren en overal in Nederland. Vandaar dat het goed is om juist in deze tijd buiten de eigen kaders en over de grens te kijken. Tijdens TEDxDelft delen 16 sprekers daarom innovatieve ideeën, creatieve aanpakken en inspiratie uit o.a. de sociale, technische en financiële sector.

Do Try This at Home
Geheel in de geest van de transformatie in de samenleving doet TEDxDelft een beroep op de bezoeker als participant. Naast inspirerende TEDxTalks is er een interactief programma dat zorgt voor nieuwe ontmoetingen en verbindingen. Zodat de opgedane inspiratie en ideeën ook echt toegepast gaan worden in de eigen omgeving.

Blijf op de hoogte
Zie www.movisie.nl/TEDxDelft voor meer informatie over het programma en inspirerende filmpjes van eerdere TEDxDelft conferenties.