Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Seminar Voorop bij veranderingen

Mediaplaza Utrecht, Utrecht
155 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

01 oktober 2013
09:30 uur
Mediaplaza Utrecht, Utrecht
Reed Business Events
0786253892
€ 449,- p.p. (excl. btw)

Managen van mensen is uw beroep. U moet zorgen dat uw mensen gemotiveerd en hun werk kunnen doen. Maar is dit wel zo makkelijk tegenwoordig?

Inkrimpingen, reorganisaties, fusies, werkdruk zijn aan de orde van de dag. Deze veranderingen raken uw medewerkers en het is uw taak om hierop in te spelen en uw team hierin mee te nemen. Te ondersteunen. Te betrekken. Te motiveren. Te inspireren. Immers, alleen met bevlogen en betrokken medewerkers wordt een organisatie succesvol.

Seminar Voorop bij veranderingen
Tijdens dit seminar laten topsprekers, als Ben Tiggelaar en Rob Vinke, zien hoe u uw leiderschapsvaardigheden kunt ontwikkelen, zodat u uw team kunt blijven motiveren in tijden van veranderingen. U krijgt in één dag nieuwe informatie en inspiratie om de volgende dag op kantoor direct mee aan de slag te gaan! En na afloop heeft u gegarandeerd een frisse blik op uzelf, uw team en hoe jullie gezamenlijk de toekomst tegemoet gaan.

Dit seminar geeft managers, directieleden, ondernemers en teamleiders de kans zich te laten inspireren door visies en handreikingen van gerenommeerde sprekers en  trainers.

Vragen die tijdens dit seminar door de sprekers worden beantwoord zijn onder andere:

  • Hoe blijven uw team en u effectief wanneer de druk steeds verder oploopt in de organisatie?
  • Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over menselijk gedrag en verandering? En wat kunt u hier praktisch mee?
  • Hoe houdt u tijdens moeilijke verandertrajecten uw mensen gemotiveerd?

Gun uzelf deze dag en word de inspirerende manager die u altijd al heeft willen zijn! Schrijf u en uw collega´s vandaag nog in.