Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Rob-lezing 'Politieke reotoriek, de markt en de angst voor de dood'

Auditorium Campus Den Haag Schouwburgstraat 2, Den Haag
188 Welzijnswerk, Ouderenzorg

Details evenement

30 oktober 2013
16:00 uur
Auditorium Campus Den Haag Schouwburgstraat 2, Den Haag
Raad voor het openbaar bestuur
rob-rfv@rob-rfv.nl
070 426 7540
0

Op verzoek van de Raad voor het openbaar bestuur spreekt Louise Gunning op 30 oktober de zogenoemde Rob-lezing uit met als titel: ‘Politieke retoriek, de markt en de angst voor de dood’. Ze verkent daarin de relatie tussen overheid, markt en zorg en ook tussen arts en patiënt.  De lezing begint om 16.00 uur in het Auditorium van de Campus Den Haag, Schouwburgstraat 2 in Den Haag. Meer informatie over Louise Gunning, de inhoud van de lezing of het programma vindt u via www.rob-rfv.nl, onder activiteiten. Aanmelden kan via rob-rfv@rob-rfv.nl.