Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Leefstijl van mensen met een LVB

Aristo Amsterdam, Amsterdam
272 Welzijnswerk, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

30 oktober 2013
09:30 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau

Wat is er bekend over de gezondheid en leefstijl van mensen met een licht verstandelijke beperking? Hoe en met welke preventieboodschap kunnen we deze kwetsbare groep het beste bereiken? Hoe motiveer je hen om hun leefstijl te veranderen?

Deskundige sprekers presenteren de laatste inzichten op het gebied van voeding, bewegen en roken in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Ze geven u praktische tips en handvatten om in uw dagelijks werk mee aan de slag te gaan. Gedurende deze dag is er voldoende ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Doelgroep
Orthopedagogen, psychologen, artsen, diëtisten, gedragstherapeuten, fysiotherapeuten, beleidsmakers, begeleiders en andere professionals werkzaam bij orthopedische behandelcentra, MEE-organisaties, algemene instellingen voor gehandicaptenzorg en in het speciaal onderwijs. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.