Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Lean in de Langdurige Zorg

Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
305 Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

09 oktober 2013
09:30 uur
Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Leids Congres Bureau
€ 345,00 We hanteren verschillende kortingen op deze prijs

Achtergrond
De langdurige zorg staat de komende jaren voor een grote uitdaging. De zorglast neemt toe, terwijl budgetten worden beperkt. Ook is het ziekteverzuim onder medewerkers hoog en zien cliënten graag een toename van de zorgkwaliteit.

De Lean methodiek, afkomstig uit de auto-industrie, biedt handvatten om organisaties van binnenuit te veranderen. Met deze methode zijn in andere sectoren grote successen behaald. Op deze studiedag hoort u op welke manier Lean ook in uw organisatie kan leiden tot betere zorgkwaliteit en een hogere medewerkerstevredenheid. Er worden inspirerende ervaringen gedeeld van organisaties die er in zijn geslaagd om de autonomie van zowel cliënten als medewerkers te vergroten, en tegelijkertijd de zorg efficiënter te organiseren.

Doelgroep
Managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurige zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.