Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Oploop "Iedereen aan de slag in 2013!"

RASA , Utrecht
152 Welzijnswerk, WMO

Details evenement

18 januari 2013
12:00 uur
RASA , Utrecht
MOVISIE
0307892222
Gratis

Iedereen aan de slag in 2013! Is dit ook uw voornemen voor 2013? Kom dan op vrijdag 18 januari naar Utrecht voor een sprankelende start! MOVISIE organiseert een bruisende ‘oploop’ rondom activering en arbeidsmarktparticipatie.

Hier kunt u ideeën shoppen, kennis en inspiratie halen én brengen in korte flitspresentaties, workshops, persoonlijke ontmoetingen, paneldiscussies en adviesgesprekken. Ook is er volop gelegenheid om formeel en informeel te netwerken.

Voor wie?
Een ‘oploop’ voor beleidsmakers en lokale uitvoerders die elkaar willen informeren en inspireren over hoe dit voornemen handen en voeten te geven. Voor pioniers in het veld met leuke en creatieve aanpakken die hun vruchten afwerpen. En voor vertegenwoordigers van nieuwe samenwerkingsverbanden waarin maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven elkaar vinden.

Programma
We starten om 12:00 met welkom en een lunch. Vanaf 13:00 starten vier rondes met drie parallelle sessies van een half uur. In deze sessies kunt u zich laten inspireren door good practices of uw kennis bij spijkeren rondom recente ontwikkelingen. Daarnaast lopen drie paneldiscussies van elk drie kwartier rondom diverse thema’s. U kunt zich ter plekke voor de sessies of discussies opgeven.

Parallel aan dit programma loopt gedurende de hele middag een ‘open space’. Hierin kunt u op diverse manieren netwerken, uitwisselen en kennismaken. Bijvoorbeeld aan meet & greet-tafels, bij de Twitterfountain, bij de inspiratietafels of in de lounge hoek bij Resto van Harte.

Kosten en aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden graag voor 10 januari via www.movisie.nl/iedereenaandeslag. Een week van tevoren ontvangt u een bevestiging per mail met een routebeschrijving naar de locatie.

Meer informatie
Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met MOVISIE Training & Advies, 030 789 22 22 of training-advies@movisie.nl.