Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Het geluid van Fryslan

Post Plaza, Leeuwarden
150 Ouderenzorg, Jeugdzorg, WMO

Details evenement

31 januari 2013
13:00 uur
Post Plaza, Leeuwarden
Partoer
058-2348500
75,-

Hoe klinkt het geluid van Fryslân? Waar leggen we ons oor te luisteren? Zoeken we op de juiste plek? Wat hoort u om u heen? Hoe participeren Friezen in de toekomst?.

Het ‘Geluid van Fryslân' biedt u de mogelijkheid om samen met anderen te kijken naar de toekomst, om geïnspireerd te raken voor het ontwikkelen van beleid of voor het opnieuw organiseren van burgerkracht".

Dat doen we in de kerk, de kroeg, de klas en bij de kapper. Met onder meer een inleiding van historicus Herman Pleij. Ook kunt u zelf een grote bijdrage leveren aan het geluid van Fryslân. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, ambtenaren, managers en professionals die betrokken zijn bij sociaal economische vraagstukken in Fryslân.