Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Veranderkunde in de Zorg

Da Vinci Theater, Leusden
171 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

06 december 2012
09:30 uur
Da Vinci Theater, Leusden
Reed Business Events
v.a. € 499,-

Denkt u ook wel eens dat alles om u heen verandert? Hoe gaat u daar als zorgprofessional zorgvuldig mee om? Welke trends en ontwikkelingen zijn er op gebied van verander-management in de zorg? Hoe pakt u een verandering duurzaam en succesvol aan en welke veranderaanpak past bij u?

Veranderkunde experts zoals Jaap Peters en Joop Swieringa geven u antwoord op deze vragen tijdens deze masterclass Veranderkunde in de zorg. Ook zullen zij u begeleiden bij het maken van uw eigen veranderplan.

Waarom deelnemen?

  • Actief aan de slag in kleine groepen met een case
  • Inzicht in dilemma's waar managers in zorg en welzijn tegenaan lopen
  • Professionele begeleiding bij het uitwerken van een case
  • U kunt direct met het geleerde aan de slag bij terugkomst in de eigen organisatie

Veranderen: Doen!
Doen daar gaat het om. In de ochtend krijgt u de theoretische basis en zullen inspirerende voorbeelden uit de praktijk ingaan op hun aanpak. ’s Middags gaan we aan de slag aan de hand van cases, die in kleine groepjes worden uitgewerkt. Met elkaar maakt u uw eigen veranderaanpak. Onze experts Jaap Peters, Joop Swieringa en Henk Hogeweg begeleiden u hierbij en zorgen er samen met u voor, dat het begin van de verandering wordt gemaakt.

Mis het niet! Een speciale masterclass voor zorgprofessionals vol theorie, inspiratie, praktijk én persoonlijk advies.