Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Upgrade Welzijn

Schouwburg Agnietenhof, Tiel
230 Welzijnswerk

Details evenement

13 december 2012
13:00 uur
Schouwburg Agnietenhof, Tiel
WelzijnNederland, Anneke Krakers
06-42359611
€ 127,00 | studenten: € 50,00

Upgrade Welzijn! Welzijnswerk werkt aan meer ondernemerschap

WelzijnNederland organiseert op donderdag 13 december 2012 voor de 2e keer Upgrade Welzijn! in Tiel. Sociaal Werkers leren van topexperts zoals Annemarie van Gaal hoe ze meer ondernemend kunnen werken.

Steeds meer welzijnsorganisaties voegen “ondernemend werken” toe aan de competenties van hun sociaal werkers. In het profiel van de Sociaal Werker Nieuwe Stijl opgesteld door MOVISIE staan diverse competenties die verwijzen naar ondernemerschap:

  • is zichtbaar en gaat op mensen af
  • anticipeert op veranderingen
  • benut professionele ruimte en is ondernemend 

Succesvol?

De wereld van het sociaal werk verandert in rap tempo en onze ervaring geeft vaak niet het goede antwoord om in deze wereld van Welzijn Nieuwe Stijl succesvol te zijn. Wat kun je doen om de beste speler te worden? Annemarie van Gaal, keynotespreker op Upgrade Welzijn!, leert het ons. 

Programma

Ondernemerschap is een strategische factor maar vooral ook een persoonlijke factor: welke kansen zie jij en welke stappen durf jij te nemen? Er zijn naast de keynote van Annemarie, keynotes over Prettig Netwerken, Krachtige Presentatie-technieken en het Geheim recept voor meer LEF in Welzijn.  Verder is er een fotoshoot, speedstyling door een dresscoach, bouwen we een toren van ToDo naar TaDa en is er een ‘wenspaal’ om ondernemerswensen van de gasten ‘op te vangen’.

Pitch Award Welzijn

Tijdens Upgrade Welzijn! is er speciale aandacht voor de pitch: hoe zeg jij wat je doet? Een pitch is een makkelijke en efficiënte manier om meer zichtbaar te zijn. Voor het 2e keer wordt de landelijke Pitch Award Welzijn uitgereikt. Sociaal werkers worden uitgedaagd om hun pitch in te sturen. De jury zal de drie beste pitches nomineren. Tijdens Upgrade Welzijn! zal er door de genomineerden live worden gepitched op het podium.

Voor wie?

Het programma is speciaal voor sociaal werkers. Ook studenten zijn van harte welkom en om dit te onderstrepen is er voor hen een speciaal goedkoop studententicket.