Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

“Het is makkelijker om stadskleren te dragen dan om een stadsmens te worden”

de Lindenberg, Nijmegen
126 Welzijnswerk

Details evenement

13 december 2012
13:00 uur
de Lindenberg, Nijmegen
Het Inter-lokaal
024-3222227
gratis

Het Inter-lokaal heeft al ruim tien jaar ervaring in het werken (samen) met de Somalische doelgroep in Nijmegen. Daarom vonden we het tijd om successen en valkuilen met u delen met een landelijke conferentie op donderdag 13 december in Nijmegen.

De focus van de conferentie zal liggen op het emancipatieproject ‘Somalische mannen in beeld, vinden-verbinden en meedoen’. Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en wordt sinds januari 2010 uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan de conferentie “Het is makkelijker om stadskleren te dragen dan om een stadsmens te worden”? . Mail dan naar conferentie@inter-lokaal.nl. De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.