Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Pia Dijkstra (D66): Meer rekening houden met mensen met een beperking

'We moeten veel meer rekening houden met mensen met een beperking. Zij moeten gebouwen in kunnen, maar vooral ook weer uit', zegt Pia Dijkstra (D66). MEE Noordwest Holland en VCP (Versterking CliëntenPositie) organiseerden een wandeling (politieke safari) met mensen met een beperking om de dagelijkse obstakels bij politici onder de aandacht te brengen.
Pia Dijkstra (D66): Meer rekening houden met mensen met een beperking

Alexandra Sweers

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jacqueline Rensen

    Fijn dat er weer even aandacht is voor mensen met een beperking in het maatschappelijk verkeer. Blijkbaar gaat daarbij toch weer de aandacht naar mensen met een fysieke beperking en hun toegankelijkheid tot openbare voorzieningen.
    Tot mijn spijt echter kan ik niet beoordelen of mijn indruk klopt. De video-interviews zijn namelijk niet toegankelijk voor mij als doof persoon. Die worden het pas als ze ondertiteld zijn dan wel van een gebarentolk voorzien.

Of registreer je om te kunnen reageren.