Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Geen harde toezegging over koopkrachtreparatie chronisch zieken

Ondanks zorgen in de Tweede Kamer wil het kabinet geen harde toezegging doen dat de koopkracht van sommige chronisch zieken en gehandicapten alsnog op peil wordt gebracht.
Geen harde toezegging over koopkrachtreparatie chronisch zieken

Door de aanpassing volgend jaar van de tegemoetkoming voor buitengewone zorgkosten dreigen chronisch zieken en gehandicapten erop achteruit te gaan. Het kabinet heeft eerder toegezegd dat het nog zal kijken naar maatregelen om hun koopkracht 'in balans' te brengen.

Ondersteuning
Premier Balkenende wees er tijdens de algemene beschouwingen op dat in de koopkrachtcijfers niet alles wordt meegenomen, bijvoorbeeld de ondersteuning die iemand nog van zijn gemeente ontvangt. Hij benadrukte dat individuele garanties niet te geven zijn. De premier zei tevreden te zijn over het algemene koopkrachtbeeld waarin de meeste mensen er licht op vooruit gaan.


Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.