Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

25.000 euro voor beste idee samenleving

Verenigingen en stichtingen met een kansrijk idee voor een mooiere samenleving kunnen een geldprijs winnen van 2.500 of 25.000 euro van VSBfonds.
VSBfonds

VSBfonds bestaat 25 jaar en viert dat met een ideeënwedstrijd voor initiatieven die mensen stimuleren mee te doen aan sociale of culturele activiteiten. De voorwaarde is wel dat het gaat om mensen die zich vanuit een vereniging of stichting inzetten voor een ander.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich voor vrijdag 24 juli aanmelden via dit aanmeldformulier. Daarna mogen zij een filmpje laten maken in de jubileumcaravan van die van 19 augustus tot en met 6 september door Nederland rijdt.

Prijzen

VSBfonds stelt 25.000 euro beschikbaar voor de winnaar in de categorie Kunst & Cultuur en nog een keer 25.000 euro voor de winnaar in de categorie Mens & Maatschappij. Daarnaast wordt er nog 12 keer een geldprijs van 2.500 euro uitgereikt voor goede ideeën in beide categorieën.

VSBfonds en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) gaan meer aandacht besteden aan wat de projecten die ze steunen daadwerkelijk bereiken.Lees hier meer >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.